Senkarrieremøde med PKA, FTFa og DS i Odense

Mødet er relevant for dig der er 50 år og op efter...

Planlæg din senkarriere

Kom og bliv inspireret til, hvordan du kan få hjælp til at få en god senkarriere!

Dansk Socialrådgiverforening holder sammen med Socialrådgivernes A-kasse FTFa og PKA et senkarriere møde, hvor du kan blive inspireret til hvilke muligheder du har i din senkarriere.

Få inspiration og retning på din senkarriere

Dansk Socialrådgiverforening vil fortælle jer, hvilke aftaler der findes på kommunale, regionale og statslige område i forhold til senior politik – hvor I kan finde dem – og hvem der kan være jer behjælpelig med at finde dem.
Vi vil komme med eksempler på senioraftaler/stillinger, både som medarbejder og som leder.
Desuden dykker vi ned i OK21, hvor der netop er aftalt en styrket indsats for at fastholde seniorer på det kommunale arbejdsmarked, samt understøtte et langt og godt arbejdsliv.
Vi vil introducere jer til og vise jer hvordan, I kan forberede jer på seniorsamtalerne med jeres arbejdsplads.

FTFa præsenterer dig for et enkelt værktøj, som kan hjælpe dig med at sætte ord på hvad du kan, hvad du vil, og hvad der motiverer dig. Det handler om at træffe bevidst valg i din senkarriere. Du vil også få kendskab til de vigtigste efterlønsregler og du vil blive klædt på, til at stille de rigtige spørgsmål til din A-kasse.

Når du nærmer dig pensionstidspunktet, men ikke er klar til at stoppe helt, er en fleksibel tilbagetrækning værd at overveje. I PKA kan du bruge noget af din pension til at finansiere at du går ned i arbejdstid, idet du kan få en del af din pension udbetalt samtidig med du stadig arbejder – det kalder vi delpension. På mødet dykker PKA ned i, hvilke muligheder du har med delpension, hvordan tjekker jeg om jeg sparer nok op og hvilke muligheder har jeg med min pension i PKA.


Når du tilmelder dig, giver du samtidig samtykke til at vi må dele dit navn, fødselsdato, samt mailadresse med PKA, som står for mødet.


OBS! Der skal være ca. 25 deltagere for at vi holder mødet.