SDS’ årsmøde 2023

Vi skal sammen sætte retning for SDS, for at sikre de bedste vilkår for dig som socialrådgiverstuderende! Til SDS' årsmøde 2024 får du mulighed for at opbygge et stærkt netværk blandt andre socialrådgiverstuderende. Du kan være med til at sætte dit præg på hvordan SDS skal kæmpe for netop din uddannelse. Alt dette sker i en blanding af workshops, beslutninger og en stor fest lørdag aften.

SDS er af socialrådgiverstuderende og for socialrådgiverstuderende!

Så, tag på weekendtur med din studiegruppe, lokale SDS’er eller andre af dine gode medstuderende og oplev det store fællesskab på tværs af alle socialrådgiveruddannelser i hele landet.

På vores årsmøde er det tid til at mødes og debattere, hvad SDS’ere i hele landet mener, at vi sammen skal arbejde med i 2024. Kom med din mening og vær med til at sætte retningen for SDS.

Alle medlemmer deltager gratis, og SDS refundere dine udgifter til den billigste transport. Der er fuld forplejning hele weekenden og snack til turen hjem.
Det hele løber af stablen på DS' sekretariat, som ligger på Nyhavn. Så i de smukkeste omgivelser, med de skønneste mennesker. 


Én ting er helt sikkert; Der er brug for dig i vores faglige fællesskab og på årsmødet.
Kom og mød dine medstuderende på tværs af hele landet, og kom nærmere vores uddannelse og fagfællesskab. 

Vil du vide mere om årsmødet, kan du ringe til Lene Boye Andersen på 61 22 57 40

Vi glæder os til at se jer! <3

 

De bedste hilsner

Lene Boye Andersen, forperson SDS

& Rikke Flebbe, næstforperson SDS