Quiz og Bobler

Sommeren står for døren og det er blevet tid til  "Den kæmpestore socialrådgiverquiz" som i år foregår både fysisk i din klub og direkte via Teams.

Kender du det… Du VED at du er en knaldhamrende skarp socialrådgiver, der daglig bruger alle dine socialrådgiverkompetencer. Dine borgere og nære samarbejd spartnere mærker det, men værdsætter det ikke helt så meget som du ville ønske. Og egentlig synes du også, at der er for få socialrådgiver fæller i regionen, som ved, hvor skarp du egentlig er.

Fortvivl ej. Team op med din klub til dette arrangement og kæmp om den ærefulde vandrepokal “Den gyldne samfundshjælper”. Arrangementet kommer ud til jer. Gå sammen med dine socialrådgiverkollegaer, din klub eller dine gamle studievenner, find et sted hvor I kan kobles op virtuelt og find festtøjet frem. Alle starter på samme tid og kobler sig på Teams med jeres holdnavn. Jeres quizværter vil få jer trygt igennem den store socialrådgiverquiz.

Hvis I er mere end 20 socialrådgivere samlet, så vil I modtage en festkasse med bobler, snacks og pynt. I andre vil ved tilmeldingen få en liste over, hvad I med fordel kan købe og når I sender kvitteringen retur til Region Nord, så vil I få dækket jeres udgifter.

Alt dette foregår fredag den 9. juni 2023 kl. 15.15 og et par timer frem. Måske I endda har lyst til at fortsætte festlighederne efter quizzen er slut. Det er jo sommer og snart ferie – det må fejres!!
  
For dig, som ikke lige har en socialrådgiverkollega ved din side, og heller ikke er tilknyttet en klub – kontakt  Trine Quist på tq@socialraadgiverne.dk 

Så vil hun hjælpe dig med at finde et kampklar hold nær dig.