Quiz og Bobler

Sommeren står for døren og det betyder, at tiden nærmer sig til, at vi gentager sidste års succes med Den Kæmpestore Socialrådgiverquiz.

Fordi kender du det… Du VED at du er en knaldhamrende skarp socialrådgiver, der daglig bruger alle dine socialrådgiverkompetencer. Dine borgere og nære samarbejdspartnere mærker det, men værdsætter det ikke helt så meget som du ville ønske. Og egentlig synes du også, at der er for få socialrådgiver-fæller, som ved, hvor skarp du egentlig er. Fortvivl ej. Tilmeld dig og dine kollegaer til dette arrangement og kæmp om den ærefulde vandrepokal “Den gyldne samfundshjælper”, som lige nu står i Aalborg hos sidste års vinder.

I år skal der ikke kun dystes mod dine kollegaer i region nord. I år er Quiz og Bobler gået nationalt og det er den oplagte anledning til at vise jeres socialrådgiver-fæller i hele landet, hvem der styrer det her fag for vildt!!

Arrangementet kommer ud til jer. Gå sammen med dine socialrådgiverkollegaer, din klub eller dine gamle studievenner, find et sted hvor I kan kobles op virtuelt og find festtøjet frem. Alle starter på samme tid og kobler sig på Teams med jeres holdnavn. Jeres quizværter vil få jer trygt igennem den store socialrådgiverquiz.

I skal vælge en holdleder, som tilmelder jer samlet og som også får information om det praktiske og linket til quizzen. Ved tilmeldingen får I en liste over, hvad I med fordel kan købe og når I sender kvitteringen retur til Dansk Socialrådgiverforening, så vil I få dækket jeres udgifter.

Alt dette foregår fredag den 31. maj 2024 kl.15.15 og et par timer frem. Måske I endda har lyst til at fortsætte festlighederne efter quizzen er slut. Det er jo sommer og snart ferie – det må fejres!!