Netværksmøde for ledige socialrådgivere: Spørg ansættelsesudvalget (ONLINE)

Er du ledig socialrådgiver og har du brug for et netværk med andre ledige, som du kan sparre med? Har du brug for faglige og personlige input, som kan styrke din jobsøgning? Så er dette noget for dig.

Spørg ansættelsesudvalget

Er du i tvivl om, hvilke forventninger du kan have til din kommende arbejdsplads og hvilke forventninger de har til dig? Er du i tvivl om, hvad du har at tilbyde en ny arbejdsplads, når du ansøger som ledig? Eller er du i tvivl om, hvad der bliver lagt vægt på i din ansøgning eller til samtalen?

På dette netværksmøde byttes rollerne om – I kan stille spørgsmålene og ansættelsesudvalget skal komme med svarene. Alle bekymringer, undren, spidsfindige såvel som banale spørgsmål kan komme frem i lyset.

Vi har samlet et ansættelsesudvalg bestående af Louise Handberg, leder, Viborg Kommune – Rusmiddelcenteret, Sidse Fisker, tillidsrepræsentant, Ballerup Kommune – Center for arbejdsmarked og Mie Vode Moll, fællestillidsrepræsentant, Svendborg Kommune – Socialafdelingen

Program

Kl. 09.00 – 09.15 Velkomst

Kl. 09.15 – 11.00 Fagligt oplæg og diskussion

Kl. 11.00 – 12.00 Sparring, dialog og networking

Praktisk information

Netværksmøderne foregår online via videotjenesten Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage.