Netværksmøde for ledige socialrådgivere: Jura Brush-up på beskæftigelsesområdet (ONLINE)

Er du ledig socialrådgiver og har du brug for et netværk med andre ledige, som du kan sparre med? Har du brug for faglige og personlige input, som kan styrke din jobsøgning? Så er dette noget for dig.

Jura Brush-up på beskæftigelsesområdet

Lovgivningen på beskæftigelsesområdet ændrer sig hele tiden. Både dem i job kan helt miste pusten, men det kan man sandelig også som ledig. For hvordan kan man følge med i den seneste udvikling på området, når man pt. ikke har en arbejdsgiver til at introducere en for den nye lovgivning?På dette netværksmøde har vi inviteret jurist Susanne Wiederquist til at komme og give en introduktion til de nye reformer på beskæftigelsesområdet samt de hotteste emner indenfor området lige nu, så du er klædt på til at svare, hvis du bliver spurgt til en samtale.

Program

Kl. 09.00 – 09.15 Velkomst

Kl. 09.15 – 11.00 Fagligt oplæg og diskussion

Kl. 11.00 – 12.00 Sparring, dialog og networking

Praktisk information

Netværksmøderne foregår online via videotjenesten Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage.