Negativ social kontrol

Dansk Socialrådgiverforening og faggruppen Integration inviterer til webinar med Halima El Abassi om negativ social kontrol. Er du berøringsangst overfor andre kulturer?

Flere professionelle myndighedspersoner som kommer i kontakt med negativ social kontrol, synes til tider at være usikre på hvorvidt deres viden og kompetencer er tilstrækkelige. De efterspørger generelt støtte, viden og opkvalificering på området. I dette webinar får du en smagsprøve på den seneste viden og forskning, krydret med personlige erfaringer.

Halima El Abassi, der rådgiver regeringen i kampen mod social kontrol, har på egen krop selv oplevet negativ social kontrol. Hun har arbejdet bredt med emnet som interkulturel/international socialrådgiver og i dag forsker hun i æresrelaterede konflikter, arrangeret ægteskaber, genopdragelsesrejser, integration af etniske minoritetskvinder og ikke mindst negativ social kontrol. Halima går med andre ord på tre ben, et praktiker-ben, et erfarings-ben og et forsker-ben. Glæd dig til at få et indblik i alle tre perspektiver.

Webinaret med Halima giver dig bl.a.:
Bredspektret indsigt med de temaer, hun behandler – både fra arbejdslivet, sin uddannelse, forskning og personlige erfaringer.

Et foredrag, der er baseret på mere end 20 års erfaring med socialt arbejde, etniske minoriteter, integration og social kontrol kombineret med Halimas egen og nyeste forskning inden for feltet.

Masser af oplysninger samt indsigt i miljøer, der normalt er lukkede for offentligheden.

Om Halima El Abassi:
Halima er uddannet som interkulturel socialrådgiver og har en kandidatuddannelse i socialt arbejde. Hun har i en arbejdet i kommunale forvaltninger og NGO’er. Derudover har Halima erfaring med internationalt socialt arbejde. Halima har marokkanske rødder, men er født og opvokset i Danmark. Halima har over 20 års erfaring i arbejdet med etniske minoriteter både som socialrådgiver, kandidatuddannelse i socialt arbejde og ikke mindst som frivillig.

Webinaret bliver ikke optaget.

Tilmeldingsfristen midnat den 21.april