Medlemsmøde med socialrådgiver, Ph.d., professor Lars Uggerhøj om brugerinddragelse og praksisforskning

Lars Uggerhøj vil fortælles om sin mangeårige forskning i brugerinddragelse og praksisforskning. Der vil være mulighed for spørgsmål og debat undervejs.

Foråret byder på endnu et virtuelt medlemsmøde i maj, hvor vi har været så heldig at få en aftale med Lars Uggerhøj, socialrådgiver, Ph.d. og professor på Institut for Sociologi og Socialt Arbejde på Aalborg Universitet. Lars er uddannet socialrådgiver i 1978, har en solid baggrund som både praktiker og forsker og har udgivet flere lærebøger og videnskabelige artikler. Lars er den første socialrådgiver i Danmark med professortitel, og i 2013 blev han hædret med prisen Den Gyldne Socialrådgiver for stædigt og kvalificeret at have knoklet med udviklingen af socialt arbejde og forskning.

Og så kender vi også Lars som en stor humorist i revygruppen ’Aarhus-revysterne’.

Lars er sær optaget af brugerinddragelse og praksisforskning i socialt arbejde, og hans oplæg vil indeholde en kombination af de to områder.

Der vil naturligvis være mulighed for debat og spørgsmål undervejs.

Møde afholdes virtuelt via Teams.

Dagen før mødet vil du modtage et link til Teams, og ved tilmelding modtager du et autosvar, som indeholder en kort vejledning i brugen af Teams.