Land godt i dit 1. job

Kunne du have brug for at høre andre nyuddannede socialrådgiveres erfaringer fra deres opstart i nyt job? Kunne du have brug for en drøftelse af dine egne forventninger til dig selv, hvad du kan forvente af din arbejdsplads og nye kolleger samt hvilke forventninger, der bliver stillet til dig i jobbet? Så er dette webinar noget for dig.

Til dette webinar får vi igennem vores faglige fællesskab, sat fokus på det at være ny socialrådgiver og hvordan vi kan hjælpe hinanden til, at det bliver en rigtig god start på din karriere som socialrådgiver.

Til mødet deltager 2 af Dansk Socialrådgiverforenings arbejdsmiljøkonsulenter, som vil kunne bidrage med viden, råd og vejledning til hvordan I lander bedst muligt og kommer godt ind i faget og ind på arbejdspladsen.

Program:
Kl. 19.00 – 19.05 Velkomst
Kl. 19.05 – 19.25 Oplæg ved Arbejdsmiljøkonsulenten
Kl. 19.25 – 19.50 Erfaringsudveksling i grupper
Kl. 19.50 – 20.15 Fælles opsamling

Praktisk information
Netværksmødet foregår online via videotjenesten Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage.