Kom til valgmøde og foredrag i DS Region Syd

Her har du mulighed for at møde kandidaterne til posten som næstforperson i Dansk Socialrådgiverforening, samt høre foredrag om de socialfaglige perspektiver på "Kvinderne bag vesten"

I september afholder Dansk Socialrådgiverforening valg til de politiske poster – forperson, næstforperson, regionsforpersoner, samt hovedbestyrelse. Som medlem af Dansk Socialrådgiverforening, er du med til at sætte retningen for fagforeningen, ved at vælge, hvilke socialrådgivere, der skal stå i spidsen.

Da nuværende næstforperson, Ditte Brøndum, har valgt ikke at genopstille, og to kandidater allerede har meddelt deres kandidatur, så ved vi, at der bliver kampvalg om posten til næstforperson. Vi er derfor gået igang med planlægningen af valgaktiviteter, men justerer i takt med at antallet af kandidater og kampvalg ændrer sig frem til opstillingsfristen d. 2. september. 

Til dette valgmøde har du mulighed for at møde kandidaterne og høre om deres visioner for Dansk Socialrådgiverforening, og få svar på dine spørgsmål.


Efter valgmødet har vi inviteret socialrådgiver og forfatter Stine Lubowski til at holde foredrag om de socialfaglige perspektiver på "Kvinderne bag vesten". Foredraget giver et unikt indblik i en for langt de fleste lukket verden. En verden fuld af rygmærker, regler og mænd på motorcykler. Rockermiljøet er skabt af mænd, drevet af mænd og kun for mænd, men har historisk set altid været fyldt med kvinder. 

Socialrådgiver Stine Lukowski og  journalist Christina Ehrenskjöld, har skrevet en bog, hvor det er netop de kvinder, der har ordet. Koner, mødre og en datter. "Kvinderne bag vesten – i skyggen af en rocker" blev på kort tid den mest lyttede på Mofibo og er drønet ind på bestseller-listen. Temaerne for de beretninger, der danner grundlag for bogen, er mange – bl.a. kærlighed, skam, frygt og skyld. 

Aftenens foredrag vil have fokus på de socialfaglige vinkler, der er i arbejdet med kvinder og børn i og omkring rockermiljøet og der vil også være et kig ind i maskinrummet på tilblivelsen af en bog, der har krævet afgørende sikkerhedsforanstaltninger af hensyn til kildernes og deres familiers sikkerhed. 


Program:

Kl. 18:00-18:45: Valgmøde incl. sandwich
Kl. 18:45-19:00: Pause
Kl. 19:00-20:30: Foredrag

Jannie og Mie vil være i huset fra kl. 17 – så I kommer bare!