Er du landet godt i praktikken?

Har du brug for at drøfte dine forventninger til dig selv, og hvad du kan forvente af din praktikplads?

Så kom og hør andre praktikanters erfaringer fra deres opstart i praktikken og stil dine spørgsmål til en række uddannede praktikvejledere.

At starte i praktik kan være overvældende på mange måder. Til dette webinar sætter vi igennem vores faglige fællesskab fokus på det at være i praktik som socialrådgiverstuderende, og hvordan vi kan hjælpe hinanden til at få en rigtig god og lærerig praktikperiode.

På webinaret mødes vi om det, der fylder for jer, som er i praktik lige nu. Her kan I dele jeres oplevelser i praktikken og få flere perspektiver på, hvordan man som studerende kan navigere i praktikken. I får mulighed for at stille spørgsmål til både hinanden men også nogle uddannede praktikvejledere, så vi sammen kan understøtte hinanden i udfordringer i praktikken og sparre om faglige udfordringer.

Praktisk information

Webinaret foregår online via Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage. Webinaret optages ikke.