Er du landet godt i dit første job?

På dette webinar kan du høre, hvordan Laura overkom sit praksischok og undgik en stresssygemelding, udveksle erfaringer med andre nyuddannede og få råd og vejledning fra Dansk Socialrådgiverforenings arbejdsmiljøkonsulenter.

Det er Laura Pode nu, tre år efter hun startede i sit første job som nyuddannet socialrådgiver. På dette webinar kan du høre, hvordan Laura overkom sit praksischok og undgik en stresssygemelding, udveksle erfaringer med andre nyuddannede og få råd og vejledning fra Dansk Socialrådgiverforenings arbejdsmiljøkonsulenter.

Da Laura Pode startede i sit første job som socialrådgiver, blev hun ramt af praksischok. Følelses af utilstrækkelighed og frygten for at have overset eller glemt noget holdt hende vågen om natten. På dette webinar kan du møde Laura og høre, hvordan hun overkom sit praksischok og undgik en stresssygemelding.

Du får også mulighed for at dele dine egne erfaringer med andre nyuddannede socialrådgivere. Der udover deltager to af Dansk Socialrådgiverforenings arbejdsmiljøkonsulenter, som giver råd og vejledning til, hvordan du bedst kommer ind i faget og på arbejdspladsen.

På webinaret sætter vi igennem vores faglige fællesskab af nye socialrådgivere fokus på det at være ny i professionen og arbejdslivet, og hvordan vi kan hjælpe hinanden til, at det bliver en rigtig god start på karrieren som socialrådgiver.

Praktisk information

Webinaret foregår online via Zoom. Efter tilmelding vil du få tilsendt et link, som du blot skal logge dig ind på ved mødestart. Du skal ikke downloade programmet inden. Det er dog en god ide at logge på i god tid, da du bliver bedt om at oprette dig som bruger i programmet, hvilket kan tage lidt tid.

Det er gratis at deltage. Webinaret optages ikke.

Webinaret afholdes igen den 21. maj Se her

Vi afholder også webinar for jobsøgende nyuddannede den 29. april Se her