Efterårstræf

Deltagerprisen er 2000 kr, som I bedes medbringe i kontanter og afregne ved ankomst, hvor I naturligvis får en kvittering.

Program:

Tirsdag

12.00 – 13.00: Vi mødes hos DS i Toldbogade 19B. Hvor der vil være sandwich             

13.00 – 16.00: Oplæg ved socialrådgiver Marianne Stein www.mariannestein.dk. Marianne var i 2012 udsat for en ulykke og prøvede på egen krop hvor ydmygende det var at blive klient i vores system. Hun har skrevet bogen ”Sådan én er jeg jo ikke” der giver redskaber til hvordan man kommer igennem i forløb i jobcentret som et helt menneske. Nogle af hendes udsagn: Der er ikke brug for justeringer, der er brug for revolution, De syge fylder alt for lidt i vores politikeres bevidsthed. Så er Arne reddet, men hvad med Jesper og alle de andre. Jeg er resultatet af em fejlslagen politik. Det bliver uden tvivl en spændende eftermiddag.   

 

16.00: Indkvartering på hotel Scandic Front Sankt Annæ Pl. 21, 1 minuts gang fra DS.

                                       HUSK PAS, måske også Corona Pas – hoteller er begyndt at kræve det ved indkvartering.

18.30 – :Middag et dejligt sted i byen

 

Onsdag

8.00 – 9.00: Morgenmad

9.00 – 9.30: Siden sidst

9.30 – 12.00: Oplæg af Helle Hyltoft om ”Foreningen til støtte for mødre og børn”

12.00 –  ? : Vi tager til Louisiana www.louisiana.dk og ser den fantastiske udstilling af Arthur Jafa, som er en af samtidskunstens stemmer. Han krydsklipper humor og brutalitet, store følelser og bidende kritik i værker, der skildrer misforholdet mellem den sorte amerikanske kulturs succes og så de sorte amerikaneres social status. En stærk oplevelse, som vi uden tvivl kan lære af. Der er selvfølgelig en frokost undervejs.

18.00: Middag et dejligt sted i byen

19.30: Cafe Liva – Teaterbåd i Nyhavn www.cafeliva.dk  Vi skal se forestillingen ”Den komiske uskyld” af og med skønne Flemming Jensen. Hans nok vidunderlige forestilling kan I læse om på Cafe Livas hjemmeside. Mon ikke vi efter forestillingen finder et listigt sted hvor vi kan vende den indholdsrige dag

 

Torsdag

8.00-9.00: Morgenmad

9.00 – 11.00: Hos DS Slut på gensidig orientering og planlægning af forårstræf

11.00 – 12.00 Frokost og farvel for denne gang

 

Glæder os til at se jer