Nyheder

TR Netværksmøde – Østjylland Nord

Netværksmøde for tillidsrepræsentanter samt suppleanter i kommunerne: Favrskov, Mariagerfjord, Norddjurs, Randers, Syddjurs.

09.06.2022

TR Netværksmøde – Vestjylland

Netværksmøde for tillidsrepræsentanter samt suppleanter i kommunerne: Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Morsø, Ringkøbing-Skjern, Skive, Struer, Viborg.

09.06.2022

TR Netværksmøde – Nordjylland

Netværksmøde for tillidsrepræsentanter samt suppleanter i kommunerne: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Rebild, Vesthimmerland, Thisted.

09.06.2022

TR Netværksmøde – Østjylland Syd

Netværksmøde for tillidsrepræsentanter samt suppleanter i kommunerne: Hedensted, Horsens, Odder, Samsø, Silkeborg og Skanderborg.

09.06.2022

FTR Netværksmøde – Region Nord

Fællestillidsrepræsentanterne i Region Nord afholder 2 gange årligt et netværksmøde med henblik på at drøfte og have erfaringsudveksling omkring rollen samt opgaverne som fællestillidsrepræsentant.

01.06.2022

TR og AMiR på arbejdsmiljøværksted – Region Nord

Finder I tid til at få samlet op og koordineret jeres indsatser som TR og AMiR? Får I lagt en fælles strategi og får fulgt den til dørs? Arbejdsmiljøværkstedet er et tilbud til TR og AMiR fra samme arbejdsplads.

29.04.2022

Kursus for nyvalgte TR-suppleanter – Region Nord

Kursus for nye TR-suppleanter. Få overblik over rollen som TR-suppleant og dine opgaver. Inspiration til det gode samarbejde med TR, viden om forhandlingssystemet og om Dansk Socialrådgiverforening.

01.02.2022