Nyheder

DS investerer i fremtidens fagforening

Repræsentantskabsmødet besluttede at investere 10 millioner kroner i initiativer, der skal skabe højere medlemstilfredshed, og gøre Dansk Socialrådgiverforening mere relevant for fremtidens medlemmer.,

07.12.2022

Ræk ud til din uorganiserede kollega og vind julelækkerier

Brug den søde juletid som anledning til at række ud til dine uorganiserede kolleger. Der er lækre præmier at vinde til jer TR’ere, som tager udfordringen op.

07.12.2022

Tag godt imod praktikanten på din arbejdsplads

Byd praktikanten velkommen på arbejdspladsen med en lækker vandflaske fra DS. Benyt anledningen til en snak om, hvorfor det er vigtigt at være med i studieorganisationen SDS og vores faglige fællesskab.

10.11.2022

Skal du drikke kaffe med din kollega, som er ny i faget?

Byd din nyuddannede kollega i første job velkommen med en kop kaffe i den nye DS-kop, der er lavet til vores kolleger, som er nye i faget.

05.10.2022

Brug julen som anledning til at minde om jeres faglige fællesskab

Brug december som anledning til at række ud til dine kollegaer - både dem, som er medlem, og dem, som ikke er det i nu – med en lille julehilsen fra dig og fra DS.

08.12.2021

Brug julen som anledning til at skabe synlighed og invitere flere med

Julen står for døren, og du finder derfor her lidt inspiration til, hvordan du kan bruge den søde juletid til både at give medlemmerne af klubben en julehilsen og række ud til dine uorganiserede kolleger og invitere dem med i det faglige fællesskab.

09.12.2020

Hjælp de nyuddannede kolleger med i fællesskabet

Mange nyuddannede træder lige nu ind ad døren på deres første arbejdsplads som socialrådgivere. Vær med til at hjælpe dem med at få en god start på arbejdslivet og på jeres arbejdsplads.

02.10.2020

OK21 – en oplagt anledning til at få flere med i fællesskabet

Lige nu er du og din klub formentlig godt i gang med at drøfte krav til den nye overenskomst, eller måske har I netop afsluttet jeres proces. Uanset hvad, så er overenskomstforhandling og kravsindsamling en oplagt anledning til at synliggøre værdien af fællesskabet overfor de kolleger, som ikke er med.

02.10.2020

Et farvel kan godt blive til velkommen igen

DS sætter fokus på at invitere tidligere medlemmer tilbage i vores fællesskab, fordi et farvel til foreningen ikke behøver at gælde for evigt. Her kan du læse om en storstilet ringeindsats blandt DS’ ansatte samt selv få inspiration til, hvordan du kan starte samtalen med tidligere medlemmer på din arbejdsplads.

26.08.2020