Nyheder

Tre veje til et bedre arbejdsmiljø

Ditte Brøndum peger i sin bog ”Nej, det er ikke bare dig” på tre veje til et bedre psykosocialt arbejdsmiljø.

15.02.2022

Tid til mere fag og arbejdsglæde

LEDER: Jeg håber, at rigtig mange vil bidrage til arbejdsmiljø-kampagnen med erfaringer og viden om god arbejdsmiljø - og hvordan de får overskud til ”det-der-ekstra”.

21.11.2019

Skolefravær skal forebygges væk

LEDER: Mange kommuner har som led i den forebyggende indsats valgt at ansætte socialrådgivere på skoler – og også i daginstitutioner - og det giver rigtig god mening.

16.09.2019

Socialrådgivere som brobyggere i psykiatrien

LEDER På ti år er næsten hver tredje socialrådgiver i hospitalsvæsenet sparet væk. Det giver ingen mening, når politikerne samtidig vil sikre sammenhæng for patienterne.

20.06.2019

Vi kan så uendelig meget i fællesskab

LEDER: Bid for bid har vi gjort Danmark til et af de bedste steder i verden at være helt almindelig medarbejder. Det er ikke rettigheder, der bare falder ned i turbanen fra himlen, men det er resultatet af de mange kampe, som fagbevægelsen har taget.

02.05.2019

Investeringer i socialt arbejde og bedre arbejdsmiljø skal gå hånd i hånd!

LEDER: Investeringer i socialt arbejde kan være én af løsningerne på de store udfordringer med socialrådgivernes arbejdsmiljø.

18.03.2019

Kære nye studerende: Velkommen til dit faglige fællesskab

LEDER: Vi har nok at kæmpe for - både i udviklingen af vores faglige socialrådgiverfællesskab og for vores borgeres mulighed for at leve et værdigt liv. Men det smukke er, at det nytter noget, når vi gør det sammen.

14.01.2019

Kære socialrådgivere

2018 har på mange måder været et vildt år. I foråret stod vi sammen i hele landet skulder ved skulder. På gader og stræder, på arbejdspladser og foran Forligsinstitutionen i kampen for en fair løn og ordentlige arbejdsvilkår under OK18. Vores sammenhold og fællesskab virkede – vi fik en god aftale med rimelige lønstigninger i hus.

20.12.2018